Sposób przygotowania

Paprykę oczyszczamy i kroimy w kostkę. Ogórka w talarki. Gruszkę obieramy, usuwamy gniazda nasienne, kroimy w ósemki. Wszystkie składniki łączymy. Jogurt mieszamy z musztardą oraz sokiem z cytryny i takim sosem polewamy składniki naszej surówki. Przyprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    koniecznie muszę wypróbować ten przepis bo zapowiada się bardzo apetycznie szkoda tylko że nie ma zdjęcia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Podoba mi się taki dobór składników...zapowiada się ciekawie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Jak z gruszką to musi być pyszna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Intrygujące połączenie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    DanutaS

    świetnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawe składniki muszę przetestować ten smak.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawe połączenie
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    u mnie w tym roku gruszki obrodziły ale szpaki je szybciej zjadły od nas ...ale propozycja jak najbardziej trafiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !