Sposób przygotowania

Kapustę umyć, poszatkować, sparzyć gorącą wodą, odcedzić, polać sokiem z cytryny, dodać posiekane wraz ze szczypiorkiem cebulki, nieco oliwy z oliwek, przyprawić solą i pieprzem do smaku, wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    smakowita !
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam surówki
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    lubię to! ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !