Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej rybki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wędzona makrela 2 sztuki
ząbek czosnku 2 sztuki
cebula
majonez 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej rybki

Makrelę obrać z ości i skóry. Dodać posiekany w drobną kostkę czosnek i cebulę. Doprawić pieprzem i połączyć powyższą masę majonezem za pomocą widelca.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak