Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kiełków soi i tuńczyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

puszka kiełków soi 1 puszka
puszka zielonego groszku 1 puszka
ogórki konserwowe 50 dag
czosnek 1 ząbek
jogurt naturalny 4 łyżki
majonez 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
tuńczyk 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kiełków soi i tuńczyka

Kiełki soi, tuńczyka i zielony groszek osączyć z zalewy. Ogórki konserwowe pokroić w kostkę. Czosnek zmiażdżyć.
Do dużej miski przełożyć kiełki soi, tuńczyka, zielony groszek, ogórki konserwowe i czosnek. Dodać jogurt naturalny i majonez. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i dokładnie wymieszać.
Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak