Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczony łosoś w cieście francuskim

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
łosoś filet 200 g
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczony łosoś w cieście francuskim

łososia kroimy w plastry i doprawiamy przyprawą do ryb. Pieczemy w piekarniku. Gdy będzie gotowy odstawiamy do ostygnięcia. Ciasto kroimy na kwadraty. Nakładamy łososia i przykrywamy drugim kwadratem ciasta. Pieczemy w 180 C około 25 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika79 25.03.2012 10:51
bardzo ciekawe
Monika79 25.03.2012 10:51
bardzo ciekawe
Iwona56 24.09.2011 18:26
fajny pomysł
Jolanta40 30.03.2011 10:50
dorota20w - nie wyobrażam sobie siebie w jakimkolwiek innym regionie Polski, jednym z zalet mieszkania na pomorzu są świeże ryby :))
Kopiko1983 30.03.2011 06:36
Baaardzo fajny przepis!!!
dorota20w 11.03.2011 17:10
zazdroszczę ci świeżości ryb
Jolanta40 19.02.2011 13:37
Ciekawy pomysł z jajkiem i pietruszką :)
Karolina92 19.02.2011 13:04
szybkie i swietne! mozna posmarowac bialkiem z natką pietruszki, pieknie by je dopełniałą :)
Koper 06.02.2011 19:38
jakie proste to zrobienia
Jolanta40 05.02.2011 11:28
dziękuję
iwona332 05.02.2011 00:06
super
aisoglam 07.12.2010 14:27
Apetycznie się prezentuje. No i widać, że mało przy tym roboty. W sam raz na kolację.
ewelinapac 28.11.2010 21:24
muszę zrobić

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak