Sposób przygotowania

Ciasto pokroić na kwadraty 7x7 cm. Grzyby ugotować do miękkości z przyprawami(ja zawsze wyjmuję te z grzybowej).Pokroić grzyby, wymieszać z serem, nadziać ciasto francuskie. Skleić za brzegi, piec ok 15 minut w temp. 180 stopni. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wyglądają smakowicie,mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    koniecznie muszę spróbować bo francuskie tylko na słodko jadłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    pięknie wygladają!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Pięknie wyglądają, jeszcze lepiej pewnie smakują!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    mniam mniam! takie szybkie paszteciki :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo apetycznie wyglądają.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    bardzo smaczne ciasteczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    też je lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !