Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Francuskie ciasteczka z grzybami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ciasto francuskie 250 g
grzyby leśne 150 g
ser żółty 100 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Francuskie ciasteczka z grzybami

Ciasto pokroić na kwadraty 7x7 cm. Grzyby ugotować do miękkości z przyprawami(ja zawsze wyjmuję te z grzybowej).Pokroić grzyby, wymieszać z serem, nadziać ciasto francuskie. Skleić za brzegi, piec ok 15 minut w temp. 180 stopni. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakosz6 09.07.2012 23:48
też je lubię
ilka_86 11.01.2012 21:46
bardzo smaczne ciasteczka
Iwusia 18.11.2011 23:28
super
Beatris 14.11.2011 11:36
Bardzo apetycznie wyglądają.
PaniMISIOWA 28.10.2011 11:18
mniam mniam! takie szybkie paszteciki :-)
Henryka2 26.01.2011 23:21
Pięknie wyglądają, jeszcze lepiej pewnie smakują!
berys18 27.12.2010 08:48
super pomysł
ElizaT 11.12.2010 02:25
extra
Aleksandra45 25.11.2010 16:59
pięknie wygladają!
Izabela/bella81 21.11.2010 21:21
świetne
pacpaw 16.11.2010 10:32
koniecznie muszę spróbować bo francuskie tylko na słodko jadłem
Emilia22 13.11.2010 08:57
wyglądają smakowicie,mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak