Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

risotto z jablkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 1 szkl
rodzynki 100 g
jabłko
mleko 200 ml
ajerkoniak

Przepis i sposób przygotowania na: risotto z jablkiem

ugotuj ryż, osobno jablko. spaz rodzynki.
mleko polącz ( zmiksuj) z kremem ajerkoniakotym.

ugotowane i połączone składniki przełóż do miski.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Norgiusz 06.12.2012 15:17
uwielbiam takie desery
Norgiusz 06.12.2012 15:17
uwielbiam takie desery

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak