Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jabłka w sosie waniliowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 4 sz
mleko 500 ml
budyń 2 łyżki
cukier 2 łyżki
cukier wanilinowy 1

Przepis i sposób przygotowania na: jabłka w sosie waniliowym

jabłka obrać, wyciać gniazda i zagotować. 100ml mleka wymieszać z budyniem, cukrem, cukremwaniliowym. pozostała czesc mleka ugotowac i dodac budyn.
Ugotowane jablka polac sosem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caffee_tea 03.03.2012 10:24
ciekawe przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak