Sposób przygotowania

Zamrożone owoce (np. wiśnie, truskawki) kładziemy na dno salaterek, budyń przygotowujemy według przepisu na opakowaniu, gorący wlewamy do salaterek, zalewając owoce, odstawiamy na kilka godzin, aż owoce się rozmrożą i puszczą nieco soku, a budyń wystygnie.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    czarnaMi

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    brzmi ciekaawie...
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Proste i smaczne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !