Sposób przygotowania

Formę wyłożyć herbatnikami. Mleko skondensowane gotowac przez 2 godz, ciepłe wykładac na herbatniki, przełozyć ponownie herbatnikami i jeszcze raz mlekiem. Znowu warstwa herbatników i na nią wylać masę budyniową( Zagotować budyń i wymieszac z masłem)na to znowu herbatniki. Na wierzch wylać masę z bitą smietaną ( śmietankę zmiksować z bita śmietaną) posypac wiórkami kokosowymi. Najlepiej smakuje jak postoi z 6 godz w lodówce.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    wygląda pysznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Bardzo smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Jedno z najlepszych wg mnie ciast :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Apetycznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !