Sposób przygotowania

Makaron lasagne podgotować ok. 5 min w osolonej wodzie. Na patelni rozgrzać olej, wydusić trzy ząbki czosnku, dodać mrożony szpinak, gdy się rozmrozi dodać pokruszony ser feta i jeszcze kilka minut dusić. W żaroodpornym naczyniu układać na przemian makaron i szpinak, na samej górze makaron posypać serem żółtym. Piec w rozgrzanym do 180C piekarniku przez 30 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    uwielbiam szpinak
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    super lasagne uwielbiam szpinak wiec na pewno wypróbuje:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Lasagne ah ta lasagne...czemu ja mam do niej taka słabość? :P muszę wypróbować przepis szpinakowy, bo do tej pory jeszcze go do swojego menu nie wprowadziłam :) wygląda smacznie :)
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Bardzo apetyczna. Ja bym ją jeszcze polała jakimś ososikiem :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !