Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowane jaja z wędzoną makrelą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 8 sztuk
masło 7 dag
wędzona makrela
koperek
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowane jaja z wędzoną makrelą

Jaja przekrój na pół , wyjmij żółtka . Makrelę oczyść z ości i skóry,zmiksuj z miękkim masłem i żółtkami . przypraw wymieszaj z posiekanym koperkiem . Farsz nałóż do szprycy. wyciskaj na połówki jajek

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bernika 12.11.2010 22:26
zdjęcie skan z gazety!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak