Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

soczysta cielęcina

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cielęcina 1 kg
ocet balsamiczny 2 łyż
masło 2 łyż
olej
Przyprawa do pieczeni i mięs duszonych Prymat 1,2 torebki

Przepis i sposób przygotowania na: soczysta cielęcina

mięso zalać octem i odstawić na 10min.>Następnie wyjąc i obwiązać sznurkiem. Przyprawę wymieszać z 3 łyż oleju. Psomarowac mięso. wstawić do lodówki aby nasiąkło. Mieso posmarować masłem. Piec 240 C az sie przerumieni. Piec jeszcze na zmiejszonym 30 min w tem 200C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 29.09.2012 11:21
musi być bardzo soczysta - super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak