Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy i dusimy na oleju. Dodajemy do gotującego się rosołu ( może być z kostki).Gdy to się zagotuje, mieszamy zupę i jednocześnie powoli wsypujemy kaszkę mannę, cały czas mieszając. Gotujemy kilka minut, zaciągamy śmietaną i posypujemy posiekanym koperkiem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    z manną robię rosołek a to dla mnie nowość
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    spróbuję:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z kaszką nigdy nie robiłam,sprobuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczna:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    robię podobnie, pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie robiłem zupy z maną
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    nie robiłam z manną ale napewno też pysznie smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ja też jeszcze nie gotowałam z kaszką zupy.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    kasza zagęszcza nam zupę co nadaje jej sytości

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !