Sposób przygotowania

Schabowego dokładnie rozbić następnie posmarować go z obu stron musztardą i posypać dowolnymi przyprawami. Następnie obtaczać go w roztrzepanym jajku potem mące i smażyć na patelni. Jedną stronę delikatnie obsmażyć i przełożyć ja na drugą wówczas tę pierwszą posypać serem żółtym. Po paru sekundach ponownie obrócić na drugą stronę, ale uważać, aby ser się nie przypalił. Ja używałam stary olęder.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    no i kolejny cudowny przepis na schabowe na tym portalu. Nic tylko zrobić i rozkoszować się smakiem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    najlepszy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    cudowny
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    polecam! są przepyszne! ciągle je robię! :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !