Sposób przygotowania

Kurczaka pokroić na małe kawałki, doprawić solą, pieprzem, niech poleży w chłodnym miejscu z godzinę. Nadziewać na patyczki krewetki, kurczaka zawijać w plastry bekonu i nadziewać na patyk. Szaszłyki posypać marynatą pikantną Prymat, odstawić na 40 minut, niech przejdzie marynatą i piec na grillu. Podawać z salsą lub sosem tatarskim.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ahh ten bekon....
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pychota!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ulalaaaa - to coś dla mnie! :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    brzmi pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !