Sposób przygotowania

Schab rozbić na kotlety, opryszyć solą i pieprzem, odstawić. Pieczarki pokroić na plasterki, cebulę w kostkę i razem podsmażyć na patelni, posolić. Po wystygnięciu farszu dodać 1 jajko i wymieszać. Faszerować mięso farszem z dodatkiem kawałeczków masła, można użyć wykałaczki do zapięcia. Obtoczyć w mące, jajku i bułce tartej, smażyć na patelni, potem można zapiec w piekarniku, albo podawać prosto z patelni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny obiadek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    dobre
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Jak rozumiem , mają to być takie roladki ?
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza666

    tak roladki
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    lubię takie mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Takie roladki są dobrą odmianą dla tradycyjnego kotleta schabowego.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ja dosaję jeszcze troszkę sera żółtego spróbuj polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    muszą być pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !