Sposób przygotowania

Ciasto zagnieść i podzielić na pół(można zrobić podwójną porcję), upiec w jednakowych blachach. Orzechy podgrzać na małym ogniu i nałożyć gorące na ciasto. Masę ugotować, nałożyć na orzechy i przykryć ciastem, można polać czekoladą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie ciasto
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    musze kiedys wypróbowac
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ląduje w ulubionych do wypróbowania
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne jest to ciasto
  • 3
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    noo.. pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    robię cos podobnego i nie idzie się temu oprzeć, trzeba wylizać okruszki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Amira

    muszę kiedyś takie zrobić, szkoda że nie ma foteczki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Domyślam się, że chodzi o orzeszki ziemne, tylko proszę napisz jakie dodajesz: solone czy niesolone.
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Hmm ja dodaję jakie mam pod ręką orzechy, w sumie z każdymi jest ciacho dobre. Raczej niesolone, chociaż zdarzyło mi się zrobić z lekko solonymi i też to nie przeszkadzało, oby nie były za słone, czasem są aż obtoczone wręcz w soli, te się nie nadają.
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Tak myślałam, ale wolałam zapytać. Dziękuję.
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Proszę bardzo:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Pyszne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lepszy od oryginału

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !