Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane kajzerki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kajzerki 4 sztuki
wędzony boczek 10 dag
szynka 15 dag
cebula 3 sztuki
pieczarki 15 dag
sól
pieprz
olej do smażenia
ser żółty 15 (ostry)

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane kajzerki

Bułki przekroić , wydrążyć miąższ . cebule obrać, pokroić w piórka , zeszklić na 2łyżkach oleju , dodać pokrojone pieczarki , mieszając ,podsmażyć aż pieczarki puszczą sok, odparować . do masy dodać pokrojony w kostkę boczek , pokrojoną szynkę. Masę napełnić kajzerki, posypać startym serem . Zapiekać w piekarniku aż ser się roztopi

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

traktorek 24.11.2010 12:50
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak