Sposób przygotowania

Chleb posmarować masłem, położyć plasterek umytego pomidora oraz plasterek osączonej z zalewy mozzarelli, posypać dość obficie bazylią, złożyć i mocno ścisnąć, nałożyć masło także na wierzch chleba, włożyć do rozgrzanego tostera, piec dopóki tosty nie zrobią się rumiane. Podawać z keczupem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    zapowiada się pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    Pyszna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !