Sposób przygotowania

Kromki chleba razowego posmarować masłem, położyć plasterek szynki, pokrojone cząstki ananasa, plasterek sera żółtego, złożyć i mocno ścisnąć, nałożyć nieco masła także na wierzch chleba, żeby nie przywarł, włożyć do rozgrzanego tostera, piec dopóki tosty nie zrobią się rumiane. Podawać same lub z keczupem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    łatwe szybko i tanie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    pomysłowe
  • 0
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !