Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tosty z chleba pełnoziarnistego z serem i bazylią

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło
ser żółty
chleb pełnoziarnisty 4 kromki

Przepis i sposób przygotowania na: Tosty z chleba pełnoziarnistego z serem i bazylią

Kromki chleba pełnoziarnistego posmarować masłem, położyć plasterki sera żółtego, posypać bazylią, złożyć i mocno ścisnąć, nałożyć trochę masła na wierzch kromek, żeby nie przywarł do tostera, włożyć do rozgrzanego tostera, piec dopóki nie zrobią się rumiane, a ser się nie rozpuści. Podawać same lub z keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakosz6 14.02.2012 13:14
mmniam
Zoso 05.01.2012 20:31
smaczne i proste
ziutula
ziutula 01.04.2011 16:07
proste smaczne pyszności.....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak