Sposób przygotowania

Rybę obrac z ości i podusic widelcem, dodac ryż i wymieszac. Cebulę pokroic w kostkę i zrumienic na patelni na oleju. Dodac koncentrat i jeszcze chwilę smażyc. Sos dodac do ryby, dodac przyprawy do smaku i gdyby całośc była za such to jeszcze dodac oleju. Zostawic do następnego dnia, wtedy jest dużo smaczniejsze.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Ciekawy pomysł.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    warte spróbowania
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • -1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !