Sposób przygotowania

Mięso wyrabiamy z solą, ziołami, pieprzem. Cebulę kroimy w kosteczkę i smażymy na patelni. Po chwili dodajemy mięso i wspólnie przesmażamy. Paprykom ucinamy wierzch i czyścimy środek. Przesmażone mięso mieszamy z ryżem i faszerujemy nim papryczki. Zawijamy w folię, wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180°C ok 20 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Robię podobną. Czasem w ten sposób faszeruję i inne warzywa np kalarepę albo ziemniaki. Polecam !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Nie ma to jak faszerowana papryka!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    to jest pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !