Sposób przygotowania

Na sparzone liście kapusty rozłożyć plasterki mielonki. Cebulę drobno pokroić, zrumienić na łyżce smalcu, dodać bułkę tartą, wymieszać, przyprawić do smaku. Cebulę wyłożyć na mielonkę i zwijać tak jak gołąbki. Ułożyć w garnku na tluszczu, włożyć do nagrzanego piekarnika i podpiec. Śmietanę wymieszać z maką i prawie miękkie gołąbki polać po wierzchu, jeszcze zapiec, posypać zieleniną. podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    w taki sposób jeszcze nie robiłam, ale spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    pipi765

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !