Sposób przygotowania

Skrzydełka umyć
Wlać do miski magii, dolać wody i włożyć skrzydełka. Odstawić na 2 godziny.
Skrzydełka pojedynczo wyjmować, obtaczać w mące i kłaść na rozgrzanym tłuszczu.
Smażyć z każdej strony.
Podawać samo lub z surówką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Aż u mnie zapachniało:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Niestety zdjęcie dodane do przepisu nie jest mojego autorstwa. Jak widać widnieją na skrzydełkach jakieś przyprawy, których nie ma w moim przepisie jak również skrzydełka takie po usmażeniu wyglądają inaczej!!!! Zapewne sami Państwo macie problemy z takimi ludźmi, więc nic mi chyba nie pozostanie jak robiąc po raz kolejny moje skrzydełka dodać do swojego przepisu kolejne zdjęcia po \"życzliwej \"pani, która dodała mi zdjęcie główne. W rzeczywistości skrzydełka te są chrupiące i niczym nie posmarowane :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    proste i smaczne dwie najważniejsze dla mnie cechy spełnione :o)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !