Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

budyniowy - tęczowy puchar

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

budyń śmietankowy 1 opakowanie
budyń malinowy 1 opakowanie
budyń czekoladowy 1 opakowanie
maliny świeże 500 gram

Przepis i sposób przygotowania na: budyniowy - tęczowy puchar

maliny rozetrzyj i wyłóż na dno pucharków. budynie przygotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. kolejno wykladaj budynie warstawmi ok 2 cm w kolejności: śmietankowy, malinowy, czekoladowy.
każda z porcji może ozdobić plasterkami jezyn, bananów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 31.10.2011 15:40
smacznie wygląda
Magdalena1110 05.05.2011 08:25
wyśmienity

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak