Sposób przygotowania

Bułki lub baietkę dzielimy na mniejsze części i kroimy na pół. Sos: pokroić pomidory w puszcze, dodac usmażoną pokrojoną cebulkę wraz z odciśniętym czosnkiem + przyprawy. Każdą bułkę posmarować powyższym sosem. Na wierzch dodać pokrojoną w paski wędlinę i kawałek sera. Piec, aż ser się rozpuści ( około 10 minut w 180 C). Przed podaniem polać ketczupem bądź sosem czosnkowym.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    ciekawie wyglądaja
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    no proszę jakie fajne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kome

    to coś dla mnie ,bo zawsze mam mało czasu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !