Sposób przygotowania

Miękkie masło utrzeć na puszytą masę wraz z cukrem i jajkami. Na koniec dodać do masy 5 łyżek wiórek kokosowych i pokruszone herbatniki( ja użyłam 2 opakowań po 85 gram). Powstała masę włożyć na godzinę do lodówki. Z masy formować niewielkie kuleczki, a w środek umieszczać jednego orzecha laskowego.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tetiana

    mmm, muszą być pyszne... zrobię to!
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    aż ślinka leci
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dzastmi

    o jaa musze wyprobowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariola21

    Polecam wypróbować :) Ja je 1 raz zrobilam w walentyki i mój mąż za wszelką cenę chciał dowiedzieć się jak je zrobiłam :) Oczywiście przygotowane kulki rafaello trzeba schłodzić przed podaniem (albo umieścić na 2 godziny do zamrażalnika).
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    proszę proszę! muszę kiedyś wypróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !