Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lody z aromatem ajerkoniaku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

lody bakaliowe 50 dag
lody śmietankowe 25 dag
ajerkoniak 2 kieliszki
rodzynki 30 gram
bita śmietana 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Lody z aromatem ajerkoniaku

Lody wraz z ajerkoniakiem zmiksowac i przed podaniem umieścic w zamrażarce na 10 min. (po zmiksowaniu).
Rozlożyc porcje lodów do pucharków.
Można dodac bitą śmietanę i rodzynki.
SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof42 29.04.2011 16:01
schłodzę się

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak