Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w 500 ml gorącej przegotowanej wody, schłodzić.
Do rozdrabniacza wlać chłodną galaretkę, dodać jogurt i wszystko chwilę miksować.
Do pucharków włożyć po kilka czipsów bananowych, po 5 paluszków ptysiowych.
Pucharki napełnić mieszaniną galaretki i jogurtu ( ptysie wypłyną na wierzch ).
Posypać kandyzowanymi ananasami i wstawić desery do lodówki na 30 minut do stężenia deseru.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pyszny deserek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ela11

    lubie takie deserki
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    słodkie marzenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mariola7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !