Sposób przygotowania

Z kaszanki zdejmujemy flak. Ziemniaki obieramy ze skórek. Następnie rozdrabniamy to widelcem i smażymy na smalcu, na złoty kolor. Pod koniec dodajemy jajka, przyprawiamy pieprzem i gotowe. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Tak jeszcze nie robiłam. Muszę spróbować.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    No tak to i ja jeszcze nie jadłam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    interesujące połączenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    polskie smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !