Sposób przygotowania

Schab umyć, pokroić, dać na rozgrzany olej, podpiec na złoto z obu stron, zalać wodą, dodać pokruszone prawdziwki, gotować do miękkości schabu, mąkę rozpuścić w odrobinie wody, wlać do mięsa, dodać śmietanę , przyprawić do smaku, podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Tylko robić go, a potem delektować się tym daniem.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Apetyczne danie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !