Sposób przygotowania

Krewetki obrać z pancerzyków. Na patelni rozgrzać oliwę, dodać pokrojone w plasterki ząbki czosnku (czosnku powinno być dużo, aby oliwa przeszła ich smakiem), wrzucić krewetki, doprawić solą i pieprzem, smażyć z obu stron na rumiano, odsączyć, skropić sokiem z cytryny.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    wypróbuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota61

    proste w wykonaniu, muszę spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    takie robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha !
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    asbar

    Polecam! Palce lizać!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    rewelka:P
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    ja nadal do nich przemóc się nie mogę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !