Sposób przygotowania

Kotlety rozbić, oprószyć solą, pieprzem i natrzeć ziołami, odkładamy na około pół godziny do lodówki. Następnie kładziemy kotlety na rozgrzanym oleju, obsmażamy z obu stron na rumiano, po czym wlewamy bulion, przykrywamy pokrywką i dusimy na wolnym ogniu do miękkości, co jakiś czas przewracając mięso.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    aromatyczne :)
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    na pewno smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    proste i zarazem smaczne więc czemu nie?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    super kotlet

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !