Sposób przygotowania

Miętę opłukać, zalać wódką i odstawić na 2 tygodnie. Potem przetrzeć przez sito (lub zmiksować). 2 litry wody z 4 łyżkami cukru zagotować, ostudzić. Połączyć z przecierem i odstawić na miesiąc. Po miesiącu przecedzić przez bardzo gęste sitko.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to musi być pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    rewelacja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś dla mnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    super, musze spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ojjj ... to ja już lubię :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Intensywny kolor. Super :)
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    bardzo ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mm super!!:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !