Sposób przygotowania

Do osolonego wrzątku wkładamy pierożki i gotujemy według przepisu na opkaowaniu. Po ugotowaniu odcedzamy. Paprykę i bakłażan oczyszczamy, czosnek obrany drobno siekamy. Paprykę kroimy w kostkę, bakłażan na kawałki. Paprykę z czosnkiem podsmażamy na oliwie. Dodajemy bakłażan i całość dusimy przez ok. 5min. Pomidory sparzamy obieramy ze skórki, kroimy na małe kawałki, przekładamy do warzyw. Podlewamy rosołem i dusimy przez 8min. Przyprawiamy vegetą. Gotowe danie posypujemy bazylią.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Przepadam za takimi daniami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !