Sposób przygotowania

Pangę opanierować i usmażyć na oleju. Marchew ugotować i pokroić. Na liściach sałaty ułożyć rybę. Nałożyć na nią marchew. Przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    w tytule ma być Panga panierowana z marchewką a nie śledź. Za pomyłkę przepraszam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    naprawione już chyba zostało
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Lubię zestawienie ryby z marchewką :D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    mmm
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !