Sposób przygotowania

Rozrobić galaretki w połowie ilości wody niż podano na opakowaniu.Na dno tortownicy wyłożyć herbatniki i banana pokrojonego w talarki.Gdy galaretki się ochłodzą,rozrobić śnieżkę w 200 ml mleka.Rozrobioną śnieżkę podzielić na pół.Pierwszą połowę połączyć z galaretką pomarańczową i wlać do tortownicy.Wstawić do lodówki na 5 minut.Z truskawkowej galaretki odjąć 4 łyżki,resztę połączyć z pozostałą śnieżką i wlać do tortownicy.odstawić do lodówki na 5 minut.Gdy masa stężeje udekorować pomarańczem i mandarynką.Ciasto polać polewą czekoladową i 4 łyżkami galaretki truskawkowej,następnie wstawić do lodówki na 2 godziny.

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !