Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Aroniówka

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

spirytus 0,5 l
sok z aronii 0,75 l
cukier 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Aroniówka

Cukier rozpuścić w soku, połączyć ze spirytusem, nie mieszać. Naczynie zamknąć, pozostawić w ciepłym i ciemnym miejscu na tydzień. Po 7 dniach nalewka jest gotowa, przelać do butelek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata23 16.11.2012 08:32
lubię naleweczki
Iwusia 22.10.2012 22:49
ojjj uwielbiam :)
Motorek 26.02.2012 10:53
pycha
Monika193
Monika193 12.11.2010 13:17
Reniu wiesz co dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak