Sposób przygotowania

Ryby posolić i opanierować w mące, jajku i bułce tartej. Zalewa: ze składników na zalewę ugotować zalewę. Cebulę pokroić i wrzucić do zalewy. Zagotować. Rybę upiec na patelni. Wystudzić i ułożyć warstwami w naczyniu. Zimną zalewą zalać ryby. Odłożyć na noc i na drugi dzień można spożywać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczna rybka :)
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    bardzo lubię
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    lubię taką rybkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    uwielbiam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !