Sposób przygotowania

Kurczaka ugotować na miękko. Razem marchew. Jajka ugotować na twardo. Przygotować szklanki na galaretkę. Do każdej szklanki włożyć po trochę: kurczaka (mięso, bez skóry odrobione od kości), połówkę jajka, plasterek marchewki. Nałożyć do pełna. Do każdej szklanki troszeczkę liści pietruszki. Przyprawić rosół. Dodać żelatynę, zalać tym rosołem mięso w szklankach. Zostawić do ostygnięcia na ok. 10 godzin. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Mój tata uwielbia :)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    To tak jak mój mąż- uwielbia ją :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    ja też uwielbiam:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !