Sposób przygotowania

jaja przeznaczone na biszkopt ubic z cukrem,dodac make z proszkiem wymieszac i upiec biszkopt.mak sperzyc i namoczyc.zemlec dwukrotnie.margaryne utrzec z cukrem ,dodac jajko i olejek migdalowy. nadal ucierajac dodawac mak.wylozyc mase na biszkopta. herbatniki namoczyc w wodce i rowno ulozyc na masie rozpuscic na wolnym ogniu skladniki polewy i oblac ciasto .udekorowac wiorkami kokosowymi i migdalami .

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pysznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    warto zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pyszne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !