Sposób przygotowania

Umytą sałatę pokroić na kawałki, włożyć do salaterki. Do sałaty dodać pokrojony ogórek, połowę posiekanego kopru. Do roztartego czosnku z solą dodać musztardę, resztę kopru, oliwę i sok z cytryny, wymieszać. Tuż przed podaniem polać sałatę sosem, posypać czerwonymi porzeczkami. Wymieszać przed podaniem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Ciekawe połączenie porzeczek z ogórkiem:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z porzeczką jeszcze nie jadłam, ale może być super
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawe połączenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !