Sposób przygotowania

Karkówkę pokroić na plastry, posmarować je musztardą i sktopić sosem sojowym.
Odstawić na ok pół godziny. Na patelni rozgrzać tłuszcz i położyć karkówke , przysmażyć na ostrym ogniu z obu stron, podlać bulionem, dodać pokrojony por, doprawić pieprzem i dusić ok 30 min. Na koniec wyjąć z sosu mięso i dodać śmietanę rozmieszaną z mąką kukurydzianą i 1 łyżeczką musztardy.
Podać z makaronem penne .. i surówką przygotowaną z podanych produktów.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Pyszny obiadek.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    PYCHA
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Bardzo smakowicie wygląda.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !