Sposób przygotowania

Na kipiący bulion warzywny wrzucić kotlety sojowe, gotować ok 4min.
Odcedzić je, odsączyć z wody.
Kotleciki maczać roztrzepanym jajku (do jajka można dodać przyprawy) i posypać bułką tarta. Obsmażyć z dwóch stron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wyglądają smakowicie!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    świetnie smakują
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja lubię czasem zrobić na obiadek takie kotleciki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !