Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Słone ślimaki z oliwkami

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
oliwki czarne 200 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Słone ślimaki z oliwkami

Ciasto francuskie w rulonie kroimy na wąskie 2 cm paski, układamy na jednym końcu oliwkę i zwijamy w ślimak.Piec w temp. 180 stopni około 15-20 minut na złoty kolor.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KasiaK90 07.04.2012 17:15
ciekawe
jasiek 01.09.2011 19:40
apetyczne danko
Krzysztof42 26.04.2011 15:38
wielka to draka zjeść ślimaka
Bart 07.02.2011 18:51
brzmi fajnie, ciekawe jak smakuje?:)
gośka 07.01.2011 14:14
nie lubie oliwek ale wyglada fajnie
pegaz 25.10.2010 08:42
:( nie wiem czy bym to zjadła

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak