Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gołąbki z kiszonej kapusty

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Liście kiszonej kapusty
mięso mielone
ryż
cebu;a
koncentrat pomidorowy
natka pietruszki
natka selera
koperek
ziele angielsie
masło
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki z kiszonej kapusty

Liście kapusty obgotować, ryż obgotowany zmieszać z mięsem i cebulą pokrojoną w kostkę, przyprawić. Zawijać w liście jak tradycyjne gołąbki. Masło rozpuścić z papryką, dodać natki i koperek. gołąbki układać na dnie garnka, na przemian z sosem. zalać wodą. dusić gdy będą miękkie dodać zasmażkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak