Sposób przygotowania

cebule obraci pokroic w cienkie paski ,zrumienic na masle.opruszyc maka i smazyc tak aby maka sie lekko zarumienila. zalac cebule rosolem,posolic i mieszajac zagotowac,.zmiksowac zupe lub przetrzec przez sitko. podgrzac ,wlac koniak i podawac z grzankami.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jeszcze nie robiłam ,może kiedys
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pysznie i inaczej niż zawsze
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    jeszcze takiej nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna53

    uwielbiam zupe cebulową ,dobry przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !